Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 09:04ч до 13:58ч

...
Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 09:04ч до 13:58ч
Коментари Харесай

Вселената отвръща в този ден на вашите молби

Луната е в знак Лъв и се движи на луфт от 09:04ч до 13:58ч на 2 април - Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора. 

Луната влиза в символ Дева от 13:58ч до 00:52ч на 5 април

Хората се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност във всичко, но и блян към съвършенство, повече критично и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар: Продължава 12 лунен ден до 16:04ч на 2 април

Ден на любовта и мъдростта. Символът на този лунен ден е сърце. Сърца, отворени за благосклонност и божествени откровения. Днес Вселената е изключително сензитивна към вашите молби, тъй че можете да я помолите за нещо или да прекарате деня в молитва. Полезно е да се посещават храмове, църкви и други религиозни и паметни места. 

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Предначертаното може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате. Може да заседнете за дълго в това положение. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Успокойте гордостта си, прекарайте деня в умерено положение. Заемете се с медитация. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на нуждаещите от помощ. 

12 лунен ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Бъдете милосърдни, в противоположен случай милостта ще ви подмине. Правете дарове на близки, не пестете от нежни думи, давайте лепта, изключително в случай че ви бъде поискана. Останалата част от деня може да прекарате в самотност, пробвайки се да съзерцавате вътрешния си свят. Опитайте се да изчистите мислите си.

Следва 13 лунен ден от 16:04ч на 2 април до 17:09ч до 3 април

Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Някои ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата дава още един късмет да се поправят грешките направени в предишното.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР